1086420.jpg

Mokasta kehkeytyi Leidi. Innoissani aloin kirjomaan kuviota ilman tukikangasta ja työ meni myttyyn. Irroitin sen kehästä ja mietin, että sitä voisi ehkä korjailla. Lopputulos on tässä, olen kyllä tyytyväinen. Ensin ajattelin tehdä meikkipussin, mutta en varmaksi tiedä mihin sen pistän. Voisihan niitä Leidejä enemmänkin tehdä.

Lisään tähän hieman selostusta. Olen siis kirjonut koneella kasvot ja tuon valkoisen osan, sitten tuli ruttua tuohon mustan pitsin alle.  Ompelin pitsin jälkikäteen samoin helmet ja kauluspitsin. Hiukset ja kasvot on väritetty kangastussilla. Yritän tehdä alkuperäisen kirjontakuvion mallin vielä tänään niin voi vaikka vertailla malleja keskenään. Kiitos kehuista ;D

1087813.jpg

No joo, hame on vähän vielä kesken. Käänsin tuon kuvion peilikuvaksi, ettei tule kahta samantyyppistä mallia. Ensiksi siis piti tulla "nämä kasvot".

1087816.jpg

Tein vielä pikkukuvan joka on pikkukehässä 10x10. Se menee varmaan meikkipussiin. Nuo toiset ovat isommalla kehällä 240x150 mm. Katsotaan mitä niistä sitten tulee.

Huomenna olisi taas vuorossa poppanaa, yritän saada tällä viikolla kudottavani valmiiksi, että voisi keskittyä Jouluhommiin ne ovat aivan rempallaan....