933345.jpg

Eilen oli oikein kiva aurinkoinen ja lämmin päivä. Ennen kaupungille lähtöäni hain postin ja kiva tilkkuyllätyshän siellä oli, Kaikelle on käyttöä kiitos Sty:lleni. Kankaat menevät tänään pesuun, niin niitä voi sitten hyödyntää.

933362.jpg

Kaupungilla odottelin tytärtäni poikkesin kirjakauppaan ja mukaan lähti Outi-Kristiina Hännikäisen kirja Sahalla ja siveltimellä. Siinä on kivoja malleja vanerista tehdyille pikkuesineille. Joitakin kaavoja voi käyttää myös tilkkuyöiden kaavoina. Tilkkutöitä jouluksi tuli alkuviikosta, siinä oli myös kivoja joulujuttuja. Kasseja ja laukkuja on ilmestynyt aikaisemmin. Tämä on ollut mielestäni mahtava kirjasarja tilkkualoittelijalle mihin itsekkin kuulun.

933363.jpg

Olen vähän ommellutkin, vaikka kankaita ei tarvitsisikaan, niin aina joskus huomaa jotain tarvitsevansa. Ruskea reunakangas löytyi eurokankaasta, siinä on kiva vähän samettinen pinta. Ompelin kaikkiin kirjontakuviin samanlaiset reunat, nyt vain miettimään miten kokoaisin peiton. Blokkeja on reilusti saan varmaan seinävaatteenkin, kiitos Pirjolle hyvästä ideasta ;)